2021-ben is támogassa egyesületünket személyi jövedelemadója 1%-ával!

Tisztelettel kérjük, hogy jövedelemadója 1%-ának felajánlásával támogassa egyesületünk működését! 

ADÓSZÁMUNK: 18006647-1-41

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik tavaly jövedelemadójuk bevallásakor egyesületünk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Elősegítették vele az egyesület által végzett szakmai ismeretterjesztést, a postai hagyományok ápolását és más, társadalmilag hasznos vállalásaink megvalósítását. Az előző évi programjainkról közzétett beszámolók megtekinthetők itt, a psze.info  honlapon.

Kérjük, hogy idén is támogassa adója 1%-ának felajánlásával egyesületünk szakmai ismeretterjesztő és hagyományőrző tevékenységét!

Hogyan ajánlhatja fel adója 1 százalékát?

Nagyon egyszerűen!

Az alábbi letölthető nyomtatványon

A lentebb látható ikonra kattintva letöltheti a 20EGYSZA jelű nyomtatványt, amin a kedvezményezett civil szervezet rovatba a PSZE adószámát már be is írtuk.

 

 

Ezt mentse le a számítógépére, nyomtassa ki, írja be a saját adatait, és lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV valamelyik ügyfélszolgálatán a jövedelemadó-bevallásával együtt, vagy attól függetlenül - legkésőbb 2021. május 20-áig.

További lehetőségek

  • Amennyiben a munkáltatója vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, adja át lezárt borítékban a munkáltatónak (a borítékon a leragasztást több helyen is írja alá, hogy a NAV-nál lássák, a lezárás sértetlen maradt).
  • a nyilatkozatot elektronikus úton is beküldheti az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével, vagy
  • az ÁNYK keretprogramban a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 20EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

További információk a NAV honlapján, itt találhatók

 

Támogatását előre is köszönjük:

Postások Szakmai Egyesülete

Dr. Horváth Sándor elnök sk.
Lukács Angéla ügyvezető igazgató sk.

1992-2021