Eredményes évet zártunk 2015-ben

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk egyesületünk 2015-ben végzett munkáját.

Nagy érdeklődéssel kísért központi szakmai fórumokat rendeztünk az idén: júniusban a Magyar Posta Zrt. Biztonsági Főigazgatóságával közösen “Védelem és biztonság” címmel; októberben az Információbiztonsági Osztállyal együttműködve az adat- és információbiztonságról; novemberben a gépjárműtechnika újdonságairól és az intelligens közlekedésről. Júliusban látogatást szerveztünk a Mercedes-Benz kecskeméti autógyárába, decemberben pedig a PMMA-val összefogva, Adventi Szalon címmel, hangulatos évzáró koncertre került sor a Benczúr Házban.

A területi és funkcionális szervezetek munkája is színes, változatos volt. Februárban Miskolcon a kocsonyafesztivál megtekintésével összekapcsolt postás szakmai napot rendeztek; márciusban Budapesten a pénzforgalmi fejlesztésekről tartottak sikeres fórumot; márciusban Szentesen a postai csekkautomatákról tartottak előadást és postatörténeti könyvbemutatóra került sor, ugyanott novemberben távírótörténeti kiállítást nyitottak és korunk hírközlésének újdonságairól rendeztek előadásokat; májusban Kiskörén kerékpáros hétvégét szervezett a szállítási területi szervezet; ugyanebben a hónapban Budaörsön logisztikai bázisokat tekintettek meg a szállítási szakemberek; szeptemberben Budapesten a Szenior tagozat tagjai nemzetközi témákkal, idősügyi kérdésekkel foglalkoztak és a hungarikumokkal ismerkedtek; ugyanebben a hónapban Pécsett jótékonysági futóversenyen vettek részt a PSZE tagjai, és még sorolhatnánk a témákat, helyszíneket, rendezvényeket, amelyek a szakmai ismeretterjesztés és a hagyományápolás jegyében kerültek megrendezésre.

Ezúton is megköszönjük a szervezőknek az aktív munkát, a résztvevőknek az érdeklődést, támogatóinknak és partnereinknek az együttműködést, a rendezvényeinkhez nyújtott támogatást!

PSZE Elnöksége