Kereskedelmi szakmai nap Pápán, 2011. október 27.

Eredményes, termékbemutatóval és raktárlátogatással egybekötött kereskedelmi szakmai napot szervezett a PSZE Soproni Területi Szervezete Pápa 1-es postán, 2011. október 27-én.

A programsorozaton a Soproni Területi Igazgatóság Üzemeltetési vezetője, Hálózati Osztályvezetője, a Területi értékesítés támogatási osztály, valamint a BEK Soproni raktározási és ellátási csoportjának munkatársai mellett a meghívott A és B típusú postavezető helyettesek, postabolt kezelők, főpénztárosok vettek részt.

Zsuppán Géza Üzemeltetési vezető köszöntőjét követően Kond Árpád a Soproni Területi Igazgatóság Területi értékesítés támogatási osztályvezetője tartott hasznos információkat nyújtó előadást a kereskedelmi tevékenységben eddig elért eredményekről, az értékesítést ösztönző akciókról. Fotókkal is illusztrált példákat mutatott be az esztétikus áruelhelyezésre, dekorációs megoldásokra a kis- és nagypostákon.

Nagy érdeklődés kísérte Mohlné Gáspár Ildikó, Hírlap terjesztési központ vezető előadását a Magyar Posta hírlappiacon betöltött szerepéről, a 2011. évi hírlapelőfizetés-gyűjtési akciókról, valamint a 2012. évi célokról, tervekről.

20111027-Kereskedelmi-Szakmai-Nap Pápán-01

Mohlné Gáspár Ildlkó előadása

A Kiskereskedelmi Központ munkatársai – Vessző Józsefné és Kocsisné Szommer Magda – bemutatták a Kiskereskedelmi Központ munkáját, kitértek a nyári dolgozói akció értékelésére, és azokra az aktuális feladatokra, melyekkel a 2011-re meghatározott tervcélok teljesülnek. Előadásuk fórummal zárult.

A közeli étteremben elfogyasztott ebéd után került sor a termékbemutatóra és a raktár látogatásra a BEK helyi kereskedelmi áru raktárában. Nagyné Godawszky Zsuzsanna Raktározási és ellátási csoportvezető és Vida Krisztina raktárvezető előadásából az áru rendelésre, kiküldésre vonatkozó információk érdekelték leginkább a megjelenteket. A közelgő Karácsony ihlette a mindenki tetszését kiváltó színvonalas termékbemutatót. Vendéglátóink meglepetéssel is készültek: rögtönzött kóstolót rendeztek a bemutatott édességekből, üdítő italokból.

20111027-Kereskedelmi-Szakmai-Nap Pápán-02

Nagyné Godawszky Zsuzsanna raktárbemutatója

A szakmai nap elérte a célját, a résztvevők átfogó képet kaphattak a Magyar Posta kiskereskedelmi és hírlap tevékenységéről, mivel a rendezvényen a Posta kereskedelmi szervezetének minden szintje képviseltette magát.