Program a Postás Sporttelepen. Budapest, 2007. szeptember 22.

2007. szeptember 22-én került sor a PSZE budapesti tagcsoportjának szervezésében az őszi időszak legnagyobb eseményére a Postás sporttelepen.

20070922-tornagyakorlat 20070922-bogracsos 20070922-tekeAz eseményen úgy a testet, mint a szellemet meg lehetett mozgatni, de a gyomor környéke sem pihenhetett! A jól előkészített programra előzetesen 7 csapat jelentkezett, melyek családtagok támogatásával küzdöttek a pontokért.

A csapatok bemutathatták főzőtudományukat, összevethették szellemi, illetve fizikai képességeiket. Volt ezen kívül gyermekrajzverseny, gyermektánc-bemutató és zsákbanfutás is.

Főzés terén igen széles volt a választék: a reformkonyhától kezdve a grill-specialitáson át a hagyományos bogrács-ételekig mindent volt módja kipróbálni, megkóstolni az összegyűlt, mintegy 95-100 résztvevőnek.

A szellemi vetélkedőkön játékos szakmai, illetve postatörténeti kérdésekre kellett (volna) jó válaszokat adni.

A sport mozgatta meg leginkább a testet: ping-pong, tollaslabda, illetve teke bajnokságon lehetett a csapatok pontjait növelni.

A versenyeket a csapatok által delegált „kőkemény” zsűri értékelte.

Az egész napos program eredménye: közel 100 különböző korú, jóllakott és teljesen elfáradt ember, akik közös tulajdonsága volt a megelégedettség!

Köszönjük a szervezőknek a lehetőséget, a résztvevőknek az aktivitást!