PSZE KTIG kirándulás Miskolcra, 2013. november 23.

BORÚRA DERŰ – EGY VIDÁM SZAKMAI KIRÁNDULÁS KRÓNIKÁJA. A Postások Szakmai Egyesülete KTIG Szervezete, Vízerné Molnár Piroska szervezésében indult útnak 2013. november 23-án, egy hűvös, borús szombati reggelen. 

PSZE_KTIG_Miskolc_2935 PSZE_KTIG_Miskolc_2938 PSZE_KTIG_Miskolc_2970 PSZE_KTIG_Miskolc_3163 PSZE_KTIG_Miskolc_3173A cél ezúttal Miskolc volt, ahová egy vidám buszozás után érkezett a népes csapat. A Központi Ügyfélszolgálat call-centerében kezdtük a programot, ahol Tormáné Krisztián Márta előadásában ismerhettük meg a központ működését, a telefonhívások fogadásának mechanizmusát, logikáját.

Érdekes volt látni a hívások számának és témájának alakulását bemutató ábrákat, hallani az ügyfélszokások és igények változásáról, a változás tendenciájáról szóló szavakat. Lelki szemeink előtt megelevenedett a látogatásunkkor éppen üres iroda, elképzeltük, ahogyan a munkatársak fogadják a hívásokat és intézik az ügyfelek ügyeit, megfelelnek kívánságaiknak. Számos kérdést feltettünk, melyekre választ is kaptunk, teljessé téve a központ bemutatását.

Ezt követően egy rövid sétával átruccantunk a Szinva parkba, ami Miskolc egyik legnagyobb bevásárlóközpontja. Az itt működő posta volt a cél. Elegáns üzletek között foglal helyet a nem kevésbé elegáns Mikolc 3-as posta, mely hamar belopta magát a szívünkbe. Fróman Emília postavezető kedves szavakkal mutatta be postáját, aminek sokan megirigyeltük tágas belső tereit, örömmel láttuk mosolygós munkatársait és mindenki lefényképezte az értékesítési eredménykövető tábláját. Ezen mosolygós arcképek társulnak a nevekhez, és kedves termékábrákkal, egy vidámságot és eredményességet tükröző, ezzel is lelkesítő színes tablón láthatja  mindenki, hogy éppen hogyan is áll a tervek teljesítésében.

Az ügyféltér gondolái és a postabolt most is vásárlásra csábította látogató csapatunkat, és aki még nem tette meg, lottóját is feladhatta itt. Az épületből kijutva egy kellemes sétán ismerkedtünk a gazdag múltú, csodaszép és változatos stílusban épült belváros utcáival, tereivel és a Szinva patakkal. Még a nap is kisütött, hogy jobban lássuk a pompás formákat, színeket, hogy a fényképek, emlékek is szebbek legyenek.

Érdekes színfolt volt Mancs, a híres mentőkutya szobra, mely előtt most is sok-sok mécses és virág jelezte az emberek háláját, valamint a Szinva patak egy hídján a szerelmesek lakaterdeje, mely – akárcsak Pécsen – itt is hirdeti, hogy a szerelem örök.

A városi séta után, Diósgyőrön végigbuszozva értünk a meseszép Lillafüredre, ahol a palotaszálló teraszain sétálva nagyokat szippantottunk a Bükk finom, tiszta levegőjéből. Mikor lement a nap, felszálltunk a buszra, és hazáig tárgyaltuk a remek kiránduláson szerzett friss élményeinket.

Tóth Gábor