Senioroknak a postapartner programról. Budapest, 2009. november 23.

2009. november 23-án Krutki Józsefné dr., a Magyar Posta Zrt. Lakossági Ügyfelek Üzletágának vezetője tartott előadást a PSzE Szenior tagozata részére Budapesten.

A rendezvényt dr. Oláh László, az egyesület örökös tiszteletbeli elnöke nyitotta meg, köszöntve az előadót, valamint dr. Jeney László tagunkat, aki a napokban vette át egyetemi Vas Diplomáját.

A postapartner program és a hálózattal kapcsolatos aktuális témák iránti érdeklődésre jellemző, hogy tagságunk több mint kétharmada jelen volt, sőt 6 fővel a nyugat- magyarországi régió nyugdíjasai is képviseltették magukat.

Az előadás első részében tájékoztatást kaptunk a postapartner program jelenlegi helyzetéről, az üzemeltetési tapasztalatokról, a forgalom alakulásáról, valamint a menetközben felmerült problémákról és megoldásukról. Bemutatott az előadó néhány jellemző, a „postásból vállalkozó”, illetve a „vállalkozóból postás” megoldást is.

Az előadás második részében hálózatfejlesztési aktualitásokról esett szó. Elsősorban budapesti postahálózat korszerűsítésével kapcsolatos elképzelésekről, a posták nyitott pultos rendszerré alakításának folyamatáról hallottunk.

Tájékoztatást adott az előadó a banki tranzakciók feldolgozásának korszerűsítési szükségességéről, a PPM munkahelyek kialakításáról, a lakossági értékesítés fejlesztésére tervezett intézkedésekről, az ügyfél adatbázisok kialakításáról, a motivációs rendszerekről.

Az Üzletágvezető Asszony rendkívül színvonalas, sok újdonságot tartalmazó előadást tartott és válaszolt a hallgatóság kérdéseire.

Írta: Bánóczi Katalin, a senior tagozat vezetője