Zalaiak látogatása Komárom-Esztergom megyében. 2014. június 11.

A Komárom-Esztergom megyei nagyposta vezetők meghívásának eleget téve, színvonalas szakmai programon vettek részt Zala megye városainak postavezetői 2014. június 11-én. A Területi Igazgatósághoz 2011-ben csatlakozó Komárom-Esztergom megyeiek a három évvel ezelőtti szívélyes vendéglátást és hasznos tapasztalatcserét viszonozták ezzel a meghívással, amikor is lehetőségük nyílt közelebbről megismerni Zalaegerszeg Kp, Zalaegerszeg 1 posta és Lenti posta működését.

PSZE_szakmai_nap_komarom_2014_06_11_a PSZE_szakmai_nap_komarom_2014_06_11_bA szakmai nap programsorozata Esztergomban indult, ahol a belváros szívében fekvő Esztergom 1 posta megtekintése és a szakmai eszmecsere mellett, lehetőség nyílt a Bazilika, az ország legnagyobb, rangban legelső temploma megtekintésére is.

A következő állomás Tata 1 posta volt, ahol a postavezető elmondta, miként tesznek eleget az elvárásoknak, a posta eredményes működését, az ügyfelek kiszolgálását tekintve. Tolmácsolásában megismerkedhettünk a város történetével és rövid séta keretében bemutatta az Öreg-tó partján álló tatai várat is a résztvevőknek.

A tartalmas program Tatabányán fejeződött be, ahol a Kő-hegy tetején lévő Turul-emlékmű lábánál ismertette Tatabánya 1 posta vezetője a város szerkezetét és az ahhoz szorosan alkalmazkodó kézbesítői hálózatot. Tatabánya 1 postán részletesen bemutatta a posta feldolgozási feladatokkal is kibővített tevékenységét.

A nap zárásaként a 18 fős csoport a vendéglátók által készített finomságok elfogyasztása közben, a fehér asztal mellett is megvitatta a látottakat és hasznos szakmai tapasztalatokkal, élményekkel gazdagodva indultak vissza Zalába.