Üzemlátogatáson a soproni szervezet tagjai. Budapest, 2012. június 14.

Ismét tartalmas szakmai rendezvényen vehettek részt a PSZE Soproni Területi Szervezetének tagjai – postavezetők, irányításban dolgozók – 2012. június 14-én.

Elsőként, az immár világszínvonalú szolgáltatásokat nyújtó Elektronikus Posta Központot keresték fel a program résztvevői. Mészáros János, az EPK szoftverfejlesztője részletesen ismertette a központ történetét, az elmúlt időszakban lezajlott fejlesztéseket. Elmondta, hogy a 2012 márciusában átadott új gépsor, valamint az inverz hibrid szolgáltatás az elektronikus és a hagyományos levéltovábbítás komplex szolgáltatását nyújtja. Az üzemlátogatás során készséggel válaszolt a kérdésekre is.

20120614-Üzemlátogatáson a soproni szervezet-02Ebéd után, a Nemzetközi Posta Kicserélő Központban folytatódott a szakmai nap. Tagjaink érdeklődéssel hallgatták Angus József központvezető előadását, az immár 2011 júliusa óta korszerű körülmények között működő üzemben alkalmazott technológiáról, az NPKK stratégiájáról. Az üzemlátogatás során részletesen nyomon követhették a bejövő, ill. kimenő küldemények kezelésének folyamatát, és láthatták a vámkezelés műveletét is.

Csenár Márta
Sopron