A PSZE Kvízjáték I. fordulójának nyereménysorolása, 2021. január 4.

A PSZE KVÍZ játék decemberi fordulójára több mint 140 megfejtés érkezett. A beküldők között PSZE-tagok és nem-PSZE-tag  postás dolgozók, illetve nyugdíjasok egyaránt voltak. A játékban való részvételt minden beküldőnek ezúton is megköszönjük, függetlenül attól, hogy tagja-e egyesületünknek vagy sem.

A PSZE KVÍZ Szervező Bizottságának 3 fős  sorsolási bizottsága a 2021. január 4-én megtartott sorsoláson kihúzta a decemberi forduló nyerteseit.

A nyereménysorosolásban – a Játékszabályzatnak megfelelően – csak a PSZE tagok által beküldött helyes (vagyis hibátlan, telitalálatos, 140 pontos) megfejtéseket vehettük figyelembe. Öt megfejtő nevét és (a játékszabálynak megfelelően) 2 tartalék játékos nevét sorsoltuk ki.

A KVÍZ-lapon megadott adatok szerint a nyertesek húzási sorrendben a következő megfejtők lettek:

  • Csillag Borbála, Nyugat-magyarország TIG, HÜSZCS, Pécs (Ny-magy. PSZE szervezet)
  • Bana László, Járműmenedzsment Műszaki Osztály, Miskolc (Logisztikai PSZE Szervezet)
  • Bősze Csaba, Nyugat-magyarország TIG, TÜO, Sopron (Ny-magy. PSZE szervezet)
  • Kocsis Szilvia, Nyugat-magyarország, Győr Kézbesítő Posta (Ny-magy. PSZE szervezet)
  • Megyesi Józsefné, szenior tag, Csanytelek (Dél-alf. PSZE Szervezet)

Gratulálunk a nyerteseknek!

A nyereményeket (5000 Ft-os Libri könyvutalványt) az egyesület területi képviselőinek segítségével juttatjuk el a nyertesekhez, tehát a PSZE területi elnökei, tisztségviselői fogják azokat átadni hamarosan.

(A nyeremények átadásáról itt találhatók fotók.)

A Kvízjáték januári fordulójának kérdései január 10-étől lesznek elérhetők a psze.info honlapon. A beküldési határidő: 2021. január 20. 24.00 óra. Minden egyesületi tagot szeretettel várunk a második fordulóban is!

Budapest, 2021. január 5.

PSZE KVÍZ
Szervező Bizottsága