2019-ben is támogassa egyesületünket adója 1%-ával !

Tisztelettel kérjük, hogy jövedelemadója 1%-ának felajánlásával Ön is támogassa egyesületünk működését! 

ADÓSZÁMUNK: 18006647-1-41

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik 2018-ban előző évi jövedelemadójuk bevallásakor egyesületünk részére ajánlották fel adójuk 1%-át! Elősegítették vele az egyesület által végzett széles körű szakmai ismeretterjesztést, a postai hagyományok ápolását és egyéb, társadalmilag hasznos vállalásaink megvalósítását. A 2018. évi programjainkról közzétett beszámolók megtekinthetők itt, a psze.info  honlapon.

Kérjük, 2019-ben Ön is támogassa adója 1%-ának felajánlásával egyesületünk közhasznú tevékenységét!

Hogyan ajánlhatja fel adója 1 százalékát?

Nagyon egyszerűen!

1. Letölthető nyomtatványon

A lentebb látható gombra kattintva letöltheti a 18EGYSZA jelű nyomtatványt, aminek a kedvezményezett civil szervezet rovatába a PSZE adószámát már be is írtuk.

Kitöltési útmutató

Mentse le a számítógépére, nyomtassa ki, töltse ki a személyes adatokat, és lezárt postai borítékban adja fel postán a NAV címére, vagy nyújtsa be személyesen (esetleg meghatalmazott útján) a NAV valamelyik ügyfélszolgálatán a jövedelemadó-bevallásával együtt vagy attól függetlenül – legkésőbb 2019. május 20-áig.

Ugyanezen nyomtatványon adója másik 1%-át felajánlhatja valamelyik egyház vagy kiemelt költségvetési célszámla javára. A második kedvezményezetti körbe tartozó egyház vagy kiemelt költségvetési előirányzat esetén technikai számot kell megadnia. Technikai számmal rendelkező kedvezményezett esetében annak neve is feltüntethető.

2. Elektronikus nyomtatványkitöltővel

A NAV honlapjáról (www.nav.gov.hu) elérhető, webalapú kitöltő-, ellenőrző program (WebNYK) segítségével is lehetősége van rendelkezni.
Bővebb információ és útmutató itt:  WebNYK-útmutató.
WebNYK „1+1 százalék”  nyomtatványkitöltő oldal

Kitöltés után az elkészült bevallás kinyomtatható és postai úton beküldhető vagy beadható személyesen a NAV Ügyfélszolgálatán. Továbbá lehetőség van kiexportálni a kitöltött bevallást az ÁNYK program számára is olvasható XML formátumban, illetve lehetőség van importálni kitöltött bevallásokat ugyanezen XML formátumból.

Támogatását előre is köszönjük:

Postások Szakmai Egyesülete

Horváth Sándor elnök sk.
Lukács Angéla ügyvezető igazgató sk.

1992-2019