PSZE30 TUDÁSPRÓBA 2022

Egyesületünk 2022. november 4-én szakmai konferencia keretében ünnepelte megalakulásának 30. évfordulóját.


Ez alkalomból online kvízjátékot hirdettünk tagjaink számára. A kvízjáték egy fordulóból állt. A kitöltött tesztlapokat 2022. október 15-én 00 órától október 28-án 23 óra 59 percig lehetett beküldeni.


Köszönjük a részvételt mindazoknak, akik megfejtést küldtek be!


A telitalálatos megfejtést beküldő, érvényes PSZE-tagsággal rendelkező játékosok között 5 db, egyenként 10.000 Ft értékű vásárlási utalványt sorsoltunk ki (aminek adó- és járulékterhét a PSZE magára vállalta).


Az eredményhirdetésre és a nyeremények átadására 2022. november 4-én Budapesten, a PSZE évfordulós ünnepségén került sor. Az eseményről fényképes tudósítást tettünk közzé a Psze.info Hírek, események rovatában, és itt lentebb isolvasható.EREDMÉNYHIRDETÉS

2022. november 4.Ezen a napon az egyesület megalaptásának 30. évfordulójára emlékező ünnepi rendezvényt tartott a PSZE Budapesten, a Benczúr Ház dísztermében. Lukács Angéla, a PSZE ügyvezető igazgatója ezen a rendezvényen ismertette az október 15-én meghirdetett PSZE30 Tudáspróba című online kvízjáték eredményeit.Elmondta, hogy a kvízjáték iránt nagy érdeklődés mutatkozott a PSZE-tagok és egyesületen kívüli postás dolgozók körében. 764-en tekintették meg a 13+1 kérdést tartalmazó kérdéssort, közülük közel 160-an küldtek be megfejtést, amiből 33 bizonyult telitalálatosnak. A nyereménysorsolásba az érvényes PSZE-tagsággal rendelkező, telitalálatos megfejtést beküldők neve került be. A nyertesek nevét 3 tagú sorsolási bizottság húzta ki a 33 telitalálatos szelvény beküldői közül.


A nyertesek:


Fabinyi Gabriella, Betegh Miklós, Juhászné Pálnok Lenke, Káplárné Karádi Gyöngyi, Gönczi Ágnes


Nyereményük egy-egy 10.000 Ft-os könyvutalvány, amit Lukács Angéla ügyvezető adott át az ünnepi rendezvényen személyesen jelen lévő három megfejtőnek, kettőnek pedig az ünnepséget következő napokban juttatták el a nyereményt.

A nyerteseknek gratulálunk, egyúttal minden beküldőnek köszönjük a játékban történt részvételt és az igyekezetet!


PSZE30 TUDÁSPRÓBA Kvízjáték

Szervező Bizottsága