Szakmai látogatás Pécsen, 2007. szeptember 20.

A PSZe Szenior tagozata 2007. szeptember 20-án szakmai látogatást szervezett a Magyar Posta Zrt Nyugatmagyarországi Régiójához, a pécsi igazgatóság területére.

A látogatás megszervezése, a program összeállítása a pécsi munkatársak közreműködésével történt.

A program keretében a résztvevők először a Telegalérát tekintették meg, majd az Igazgatóság épületében Gulyás Ernő igazgató úr tájékoztatást adott a Magyar Posta Zrt hálózati rendszerének aktuális kérdéseiről, ennek keretében a Nyugatmagyarországi Régió helyéről, szerepéről, feladatairól, melyet a mindannyian nagy érdeklődéssel hallgattunk. Az előadás végén lehetőség nyílt rövid kötetlen beszélgetésre.

AZ előadást követően megtekintettük – a postavezető kíséretével és tájékoztatásával – a felújított Pécs 1 postát, melyről a résztvevők elismerően nyilatkoztak.

Nagy örömünkre szolgált, hogy találkoztunk néhány nyugdíjas pécsi kollegával is.A színvonalas szervezésért köszönetünket fejeztük ki a pécsi területi szervezet munkatársainak, valamennyien igen jól éreztük magunkat és a jelen Postájáról újabb információkkal gazdagodva tértünk haza.